Koss logo

 

 

 

 

Vinkkejä


Olet hankkinut Koss-kuulokkeet rajoitetulla, elinikäisellä takuulla. Koss-kuulokkeet on suunniteltu tavoitteena tarkin mahdollinen äänentoisto sekä hyvät äänentoistovarusteet. Koss pyrkii tuottamaan kuulokkeillaan paremman musiikkielämyksen kuin mihin kuluttajat ovat tottuneet älypuhelinten, MP3-soittimien tai muiden kannettavien laitteiden mukana tulevilla kuulokkeilla.

Näillä kuulokkeille nautit musiikista pitkään, jos seuraat muutamia yksinkertaisia suosituksiamme:

 

• Käsittele kuulokkeita varovasti, koska ne eivät kestä liian rajua käsittelyä, eikä takuu kata näin aiheutuneita vikoja.

• Älä soita musiikkia liian kovalla volyymilla! Korvat eivätkä kuulokkeet kestä liian kovia äänenvoimakkuuksia.

• Koss-kuulokkeet on suunniteltu toistamaan bassoäänet ja diskantin ”normaalilla” tasolla. Vältä tason korottamista "Bass Boost", "Loudness", "Rock", "Pop", "Disco" tai muilla asetuksilla, jotka vaikuttavat äänen tasapainoon. Liiallinen basso vääristää äänen helpommin. Tämä ei ole johdu kuulokkeista. Musiikkisoittimesi vahvistimen suorituskyky on rajoitettu, ja se vääristää äänen liian vahvoissa äänissä, varsinkin bassotaajuuksilla.

• Kuulokkeiden äänentoisto saattaa vääristyä, tai rätinää ilmetä, mikäli pehmusteiden väliin on jäänyt hius. Se on kuitenkin helppo poistaa puhaltamalla varovasti tai käyttämällä pinsettejä apuna.

• Kuulokkeiden johdot kuluvat usein aktiivisessa käytössä. Käsittele johtoa varoen äläkä taivuta sitä liiaksi. Vältä nykimästä johtoa.

• Kun kuulokkeet eivät ole käytössä, säilytä niitä asianmukaisesti, jotta ne eivät altistu iskuille tai liialliselle painolle.

• Mikäli kuulokkeissa ilmenee toimintahäiriöitä, tarkista aina ensin äänenlähde. On ikävä toimittaa täysin toimivat kuulokkeet huoltoon, jos vika on muualla kuin kuulokkeissa.

Toivomme, että nautit Koss-kuulokkeidesi käytöstä!

2016 - Tura Scandinavia AB