Koss logo

 

 

 

Kuulokkeet | Over-Ear | SP540

 

Koss SP540

SP540-kuulokkeiden luonnollisesti istuvat, D-kirjaimen malliset korvakupit, jotka Koss esitteli ensimmäisen kerran ergonomisissa Pro4AAA-kuulokkeissa, seuraavat korvan luonnollista muotoa. Näin ne luovat ihanteellisen tiivisteen äänentoistolle ja uskomattoman luontevan istuvuuden, joka mahdollistaa pitkäaikaiset kuuntelusessiot.

Over-ear-mallin SP540-kuulokkeissa on uudet Koss PLX40 dynaamiset elementit. D-kirjaimen muotoisissa elementeissä on epäsymmetriset vaahtomuovitiivisteet, jotka ovat tiiviimmät kuulekekuppien taka- ja alaosassa. Tämä tasapainottaa korvan painetta, minkä seurauksena akustinen tiiviys ja käyttömukavuus paranee. Tyynyissä on käytetty muistivaahtoa, nahkaa sekä akustista materiaalia.

SP540-kuulokkeiden kuulekekupit on valmistettu kestävästä alumiinista ja metallisangat ovat erittäin lujatekoiset. Sankaosan kokoa ja painetta on mahdollista säätää, ja sankaosa on pehmustettu sekä päällystetty hengittävällä materiaalilla, mikä lisää käyttömukavuutta. SP540-kuulokkeissa on lisäksi irrotettava johto, ja ne taittuvat kätevästi pieneen matkakoteloon.

 

 

 

Tekniset tiedot:

Taajuusalue: 10-25 000 Hz
Impedanssi: 35 Ohm
Herkkyys: 99 dB SPL
Virtajohto: 1,4 m, suora johto
Liitin: 3,5 mm, minijakki


Koss SP540 

SP540