Koss logo

 

 

 

Kuulokkeet | Over-Ear | Pro4s

 

Koss Pro4s

Koss Pro4S Studio-kuulokkeet on suunniteltu erityisesti musiikin ammattilaisille, jotka käyttävät kuulokkeita päivittäin luodakseen maailmanluokan musiikkia. Uuden SLX40:n ansiosta uusien Pro4S-kuulokkeiden ääni on uskomattoman tarkka ja objektiviinen, mikä tekee niistä täydelliset kaikkiin studioihin ja muihin luoviin ympäristöihin.

Pro 4S-kuulokkeet ovat tyylikkäästi muotoillut ja erittäin mukavat käyttää. Musta, mattapintainen lakkaus ja korvakuppien ulkopinnan kiillotetut alumiinireunat tekevät kuulokkeista tyylikkäät ja ainutlaatuiset. Korvakupit on muotoiltu D-kirjaimen muotoisiksi, jotta ne seuraavat korvan luonnollista muotoa, ja istuvat mukavasti. Kompakti muotoilu tekee kuulokkeista kätevät kuljettaa mukana.

Kuulokkeissa on irrotettava virtajohto ja liitinaukot molemmissa kuuloke-elementeissä, jotta käyttäjä voi valita sopivamman puolen liitännälle. Kun johto on kiinni, toisesta elementistä tulee out-portti, jolloin kuulokkeisiin voi liittää kaverin kuulokkeet samanaikaiseen musiikinkuunteluun. Pro4S Studio-kuulokkeet taittuvat kätevästi kokoon kuljettamisen helpottamiseksi.

 

 

 

Tekniset tiedot:

Taajuusalue: 10-25 000 Hz
Impedanssi: 35 Ohm
Herkkyys: 99 dB SPL
Virtajohto: 1,4 m, kierrejohto
Liitin: 3,5 mm, minijakki


Koss Pro4s